0
0 Καλάθι (άδειο)
Joyetech Ornate  Coil Head MGS SS316

Joyetech Ornate Coil Head MGS SS316

4,50 € με ΦΠΑ

Η Joyetech MGS SS316 0.15ohm είναι μία πανίσχυρη αντίσταση σχεδιασμένη για τον Ornate ατμοποιητή, με υλικό από ανοξείδωτο ατσάλι (SS316) που υποστηρίζει τόσο VW όσο και Temperature Control (TC-SS/TCR) λειτουργίες. Ιδανική για Direct to Lung άτμισμα με υψηλή παραγωγή ατμού και πλούσια, καθαρή γεύση.

H Τιμή αναφέρεται σε (1) μια αντίσταση.

Σε Απόθεμα

Joyetech Ornate Resistance MGS SS316L 0.15 oHm

Η MGS SS316 Coil Head 0.15ohm από τη Joyetech είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι (SS316) και σχεδιασμένη για κορυφαίες επιδόσεις στον Ornate ατμοποιητή. Με εξαιρετικά μεγάλες οπές εισαγωγής υγρού και ευρύχωρη κατασκευή, προσφέρει εξαιρετική απορρόφηση και απρόσκοπτη ροή, ακόμα και σε υψηλά watt.

Η αντίσταση αυτή είναι κατάλληλη για ατμιστές που προτιμούν έντονο DL άτμισμα, μεγάλη παραγωγή ατμού και δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ λειτουργιών Power και Temperature Control, προσφέροντας έτσι ευελιξία στην εμπειρία.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Αντίσταση: 0.15ohm (SS316)

Υλικό σύρματος: Ανοξείδωτο Ατσάλι (Stainless Steel 316)

Ισχύς λειτουργίας: 60W – 180W (ιδανικά: 80W – 120W)

Λειτουργίες:

➤ VW (Wattage Mode)

➤ TC-SS (Temperature Control Stainless Steel)

➤ TCR Mode

Τύπος τζούρας: Direct to Lung (DL)

Συμβατότητα:

➤ Joyetech Ornate

➤ Μόνο με MGS series coils – δεν είναι συμβατή με EC, ECL, ProC ή άλλες σειρές Joyetech

2566.jpg