Coils J Series 0.4/0.6/0.8/1.2Ω - Geekvape
Οι Geekvape J Series αντιστάσεις είναι mesh coils σχεδιασμένες για JR Cartridges και συσκευές Digi Pro/Max. Διατίθενται σε 4 επιλογές (0.4|0.6|0.8|1.2 Ω), με ισχύ 8‑28 W, που εξυπηρετούν διαφορετικά στυλ εισπνοής (RDL ή MTL). Παρέχουν σταθερή απόδοση γεύσης και ατμού, εύκολη εγκατάσταση, και είναι κατάλληλες για ποικιλία υγρών.
Τιμές αντίστασης & προτεινόμενη ισχύς
-0.4 ohm: Προτείνεται να λειτουργεί μεταξύ 23 και 28 Watt. Είναι κατάλληλη για Restricted Direct Lung (RDL) εισπνοή, δηλαδή πιο αεράτη από MTL αλλά όχι εντελώς ελεύθερη. Προσφέρει έντονη γεύση και πλούσιο ατμό.
-0.6 ohm: Συνιστάται για λειτουργία στους 16 έως 21 Watt. Ταιριάζει τόσο για RDL όσο και για πιο χαλαρή MTL χρήση. Παρέχει καλή ισορροπία ανάμεσα στη γεύση και την παραγωγή ατμού.
-0.8 ohm: Λειτουργεί ιδανικά στους 12 με 18 Watt. Είναι ευέλικτη αντίσταση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για σφιχτό RDL είτε για MTL, με έμφαση στη γεύση.
-1.2 ohm: Ενδείκνυται για 8 έως 12 Watt. Ιδανική για Mouth-To-Lung (MTL) εισπνοή, δηλαδή πιο σφιχτή και παρόμοια με το κάπνισμα. Συχνά προτιμάται για υγρά με νικοτίνη ή nic salts.

Χαρακτηριστικά της σειράς J
- Πλούσια γεύση & ισορροπημένη παραγωγή ατμού ανάλογη με την αντίσταση
- Εύκολη αλλαγή χάρη στο push-fit σύστημα
- -Κατάλληλες για υγρά υψηλής VG ή 50/50 freebase και nic salts
- Συμβατότητα: Συσκευές Geekvape J Pod
- Υψηλής ποιότητας κατασκευή για ανθεκτικότητα
Οδηγίες χρήσης: πριν από την πρώτη χρήση, εμβαπτίστε και αφήστε για ≈ 5 λεπτά
10 άλλα προιόντα στην ίδια κατηγορία:
VGOD Elite RDTA 4ml
Short tank tube Pioneer RTA - Bp Mods
Brunhilde MTL RTA German SS Wire - Vapefly
Joyetech eGo One CLR Ti Head-Επισκευάσιμη...
GM Coils Kanthal A1 26ga
Fumytech Kanthal A1 10m
Uwell – Caliburn Pod Cartridge
Aspire Nautilus Atomizer