Vapeshell RBA- Atmizoo
Το Vapeshell RBA της Atmizoo είναι ένας υψηλών προδιαγραφών rebuildable bridge, ειδικά σχεδιασμένος για τους Billet Box rev4 Boro tanks και συμβατά συστήματα. Χάρη στο modular airflow με πινέζες και ρυθμιζόμενο AFC ring, καλύπτει από MTL μέχρι full DL προφίλ, προσφέροντας κορυφαία γεύση και ευκολία στη χρήση.
Η Atmizone παρουσιάζει τον νέο της ατμοποιητή, VapeShell, ο οποίος δημιουργήθηκε ώστε να είναι συμβατός με το tank system του Billet Box rev4 Boro tank.
Διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό και σχήμα και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ατμιστών.

Σε αντίθεση με άλλους ατμοποιητές, ο VapeShell έχει deck και θάλαμο ατμοποίησης αναπτυγμένα οριζόντια, σε μορφή ορθογώνιου κουτιού και προσφέρει τη δυνατότητα για πολλά διαφορετικά στησίματα του ατμοποιητή, διατηρώντας ταυτόχρονα τη μεγάλη χωρητικότητα του tank.
Τα 4 διαφορετικά Air Flow Pins, το AFC Ring και ο μοναδικός του σχεδιασμός, κάνουν τον VapeShell κατάλληλο και για MTL άτμισμα, αλλά και για DTL.

Επιπλέον, διαθέτει μία βοηθητική 510 βάση για να μπορεί ο ατμιστής να στήσει και να δοκιμάσει όλες τις επιλογές που του προσφέρονται.
Ο ατμοποιητής VapeShell καλύπτει τους διεθνείς κανονισμούς και είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας υλικά που ταιριάζουν με το επίπεδο της εταιρείας.

Χαρακτηριστικά:
Έλεγχος ροής αέρα μέσω 4 Air Flow Pins, D2.0/2.5/3.0.3.5mm και χωρίς pin air flow D4.0mm
Βίδες πόλων Phillips “σταυρός” M2.5mm
Διαστάσεις: 12.0mm μήκος, 10.2mm ελεύθερος χώρος, 8.8mm ελεύθερος χώρος για την αντίσταση
2 τρύπες εισαγωγής του υγρού αναπλήρωσης των 2.5mm στο κάτω μέρος του deck
Maximum ελεύθερο ύψος για την αντίσταση: ~5.5mm
Maximum προτεινόμενη χωρητικότητα του Boro: ~3.5ml
Περιεχόμενα συσκευασίας:
1 x Ατμοποιητής VapeShell
4 x Air Flow Pins
2 x Βίδες πόλων
1 x Κάρτα εγγύησης
10 άλλα προιόντα στην ίδια κατηγορία:
Tauren MTL RTA 24mm - THC
Pandora MTL RTA V2 - Yachtvape
Ceramic Vape Tweezers + Αdapters
The Hurricane 1.4 NG RTA - E-Phoenix
Trio MTL RTA 22mm - ZQ Vapor
Dead Rabbit MTL RTA - Hellvape
OBS Crius RDTA Tank 4ml
Vandy Vape Berserker Mini V2 MTL RTA