0
0 Καλάθι (άδειο)
Wotofo Elder Dragon RDA

Wotofo Elder Dragon RDA

33,00 € με ΦΠΑ

Ο Elder Dragon RDA διαθέτει μεγάλο και βαθύ Postless Deck, που  επιτρέπει την κατασκευή και την τοποθέτηση αντιστάσεων με διαφορετικές κατευθύνσεις και συγκράτηση υγρού. Ο σχεδιασμός του αποτρέπει τις διαρροές και τα ανταλλακτικά εισαγωγής αέρα είναι αποσπώμενα έτσι ώστε να μπορούμε να τα αφαιρέσουμε είτε για να τα καθαρίσουμε είτε για να τα αντικαταστήσουμε.

Χρώμα
Χωρίς απόθεμα

Wotofo Elder Dragon RDA

Ο Elder Dragon RDA έχει διάμετρο 22mm και διαθέτει Postless Deck το οποίο μας επιτρέπει την κατασκευή και την τοποθέτηση αντιστάσεων με διαφορετικές κατευθύνσεις. Ο σχεδιασμός του αποτρέπει τις διαρροές, ενώ ο χώρος που προσφέρει το deck του είναι τεράστιος για στήσιμο των αγαπημένων μας αντιστάσεων.

wotofo-elder-dragon.png

Τα ανταλλακτικά εισαγωγής αέρα στο Elder Dragon είναι αποσπώμενα έτσι ώστε να μπορούμε να τα αφαιρέσουμε είτε για να τα καθαρίσουμε είτε για να τα αντικαταστήσουμε. Υπάρχουν δύο βίδες στο κάτω μέρος του Deck που συγκρατούν τους δυο εισαγωγής αέρα στη θέση τους, ξεβιδώνοντας τις δυο βίδες μπορούμε να τα αφαιρέσουμε.

Ο ατμοποιητής έχει βαθύ deckκρατώντας αρκετό υγρό αναπλήρωσης έτσι ώστε να μην χρειάζεται να αναπληρώνουμε συνεχώς τον ατμοποιητή με υγρό.

Wotofo Elder Dragon RDA / Ryujin RDA - YouTube

Ο αέρας εισέρχεται από τις δυο μεγάλες θύρες που διαθέτει το airflow και ταξιδεύει μέσα από την αντίσταση και έπειτα συγχωνεύεται και επιστρέφει προς τα πάνω, δημιουργώντας έτσι μια έντονη και καθαρή απόδοση της γεύσης.

Τεχνικές Λεπτομέρειες

Διάμετρος: 22χιλ.

Ύψος: 34,5χιλ.

Επιστόμιο: 810

Υλικό Κατασκευής: Ανοξείδωτο ατσάλι

Deck: Μονής Αντίστασης

Λειτουργία Squonk: Ναι (Με την χρήση του Squonk Pin)

Σπείρωμα: 510

Elder Dragon RDA (Wotofo) » The Flavourist

Περιεχόμενα Συσκευασίας

1 x Elder Dragon RDA

1 x Εργαλείο κοπής αντίστασης

1 x Extra επιστόμιο

1 x Αντάπτορας για 510 επιστόμιο

1 x Σακουλάκι με Clapton αντιστάσεις

1 x Σακουλάκι 3χιλ. βαμβάκι

1 x Σακουλάκι με εξτρά O-rings και βίδες

1 x Εγχειρίδιο χρήσης