0
0 Καλάθι (άδειο)
AsMODus Minikin Reborn 168W Mod

AsMODus Minikin Reborn 168W Mod

93,00 € με ΦΠΑ

To νέο Minikin της Asmodus το Reborn κυκλοφόρησε: με νέο μαγνητικό καπάκι μπαταριών, είναι ακόμα πιο κομψό. Το mod ενσωματώνει το τσιπ GX-168-HT το οποίο δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη για μέγιστη ισχύ εξόδου 168 Watt και διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη Oled. Με απίστευτες δυνατότητες εξοικονόμησης ενέργειας που το κάνουν να λειτουργεί σαν να τροφοδοτείται όχι από 2, αλλά από 3 μπαταρίες!

Χωρίς απόθεμα

AsMODus Minikin Reborn 168W Mod

Το asMODus Minikin Reborn 168W TC Box Mod είναι η τελευταία εξέλιξη της σειράς Minikin, παρουσιάζοντας βελτιωμένη σχεδίαση πλαισίου με λειτουργικότητα οθόνης αφής ενώ αναβαθμίζει το chipset  με ισχύ 168 W και τέσσερις διαφορετικές λειτουργίες ισχύος.

Η δομική σχεδίαση του Minikin Reborn είναι η αναβάθμιση του Minikin Boost, διατηρώντας τα περισσότερα εργονομικά χαρακτηριστικά με την επανασχεδιασμένη πόρτα της μπαταρίας που διαθέτει μαγνητισμένο κλείσιμο για βελτιωμένη λειτουργικότητα και αισθητική.

Asmodus Minikin Reborn 168w Box Mod - Asmodus - Vapestore

Το συνολικό μέγεθος έχει επίσης αυξηθεί, οδηγώντας σε συμβατότητα με ατμοποιητές 25 mm  και μια μεγεθυμένη οθόνη OLED με οργανωμένα δεδομένα με μια ματιά. Ενσωματωμένο με το κορυφαίο Chipset GX-168-HT του asMODus, το OLED διαθέτει λειτουργικότητα οθόνης αφής παρόμοια με το Minikin 2 Touch Screen Mod.

Επιπλέον, η ισχύς εξόδου αυξάνεται στα 168 W και η συμπερίληψη τεσσάρων τρόπων εξόδου, όπως οι ρυθμίσεις TCR (Temperature Coefficient of Resistance) και TFR (Temperature Factor of Resistivity).

Minikin Reborn online kaufen | Akkuträger von asMODus | inTaste

Τεχνικές λεπτομέρειες

Ισχύς:  5 -168W (λειτουργίες VW)

            5 - 120W (λειτουργίες TC)

Eύρος θερμοκρασίας: 100°C - 300°C

Ελάχιστη αντίσταση ατμοποιητή: 0.1ohm

Υποστηρίζει (ΤC) σύρματα Νικελίου (Ni200) , Τιτανίου, και Ανοξ. Ατσάλι (SS 304/316/317)

Τροφοδοσία: 2x 18650 μπαταρίες (δεν περιλαμβάνονται)

Σπείρωμα 510

Περιεχόμενα συσκευασίας

1 x asMODus Minikin Reborn 168W Box Mod

1 x Καλώδιο μικρο-usb

1 x Εγχειρίδιο χρήσης