0
0 Καλάθι (άδειο)
Hellvape Drop Dead RDA

Hellvape Drop Dead RDA

34,00 € με ΦΠΑ

Ο Hellvape Drop Dead RDA διαθέτει εισαγωγή του αέρα, σχεδιασμένη για απίστευτη γεύση και μεγάλη παραγωγή ατμού ενώ ο ατμιστής έχει πολλές επιλογές ώστε να ρυθμίσει ακριβώς την ποσότητα του αέρα που θέλει. Tο καπάκι κλειδώνει ώστε να έχουμε πάντα την σωστή θέση με σχεδιασμό για καλύτερη τζούρα. Με βελτιωμένο deck για εύκολο στήσιμο μονής η διπλής αντίστασης.

Χρώμα
Χωρίς απόθεμα

Hellvape Drop Dead RDA

O Hellvape Drop Dead RDA αποτελεί μία επιλογή dripper ατμοποιητή που συνδυάζει τα μοναδικά στοιχεία δύο dripper ατμοποιητών: του Drop αλλά και του Dead Rabbit. Με εξωτερικό σχεδιασμό που ξεχωρίζει, ο ατμοποιητής εντυπωσιάζει καταρχάς για την υψηλή ποιότητας κατασκευής του καθώς είναι φτιαγμένος από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι. 

Hellvape Drop Dead RDA Ατμοποιητής

Οι καινοτομίες που ενσωματώνει εντοπίζονται τόσο στα περιθώρια για πλήρη ρύθμιση της επιθυμητής ποσότητας του αέρα κατά την εισπνοή αλλά και στην εξαιρετικά βολική βάση στησίματος τύπου που επιτρέπει την εύκολη τοποθέτηση των coils .

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά συνδυασμένα μεταξύ τους προσφέρουν έναν Dripper ατμοποιητή που κυριολεκτικά μπορεί να προσφέρει πολλά στην απόδοση της γεύσης αλλά και στην συνολικότερη αίσθηση..

drop dead rda hellvape vapexperts 4

Η βάση στησίματος που διαθέτει ο Dead Drop προσφέρει ευκολία στο στήσιμο της αντίστασης σε σύγκριση με άλλα deck στησίματος χάρη στην δομή της.

Επίσης η δυνατότητα αντικατάστασης στο κάτω μέρος του ατμοποιητή, του βιδωτού πόλου με “Bottom Feeder Pin” επιτρέπει την τροφοδοσία του ατμοποιητή και από το κάτω μέρος όταν η συσκευή Mod το υποστηρίζει.

drop dead rda hellvape vapexperts 5

Η συνολική κατασκευή του μοντέλου και ο συνδυασμός των καλύτερων χαρακτηριστικών από τους κορυφαίους dripper (Drop & Dead Rabbit) υπόσχεται κορυφαία απόδοση γεύσης, εξάλειψη οποιασδήποτε πιθανότητας διαρροής και ένα airflow control που αποτυπώνει εξαιρετικά την επιθυμητή ροή αέρα.

drop dead rda hellvape vapexperts 1

Τεχνικές Λεπτομέρειες

Ύψος: 24χιλ.

Υλικό: Ανοξείδωτο ατσάλι

Βελτιωμένο deck για εύκολο στήσιμο μονής η διπλής αντίστασης

Ειδική σχεδίαση ροής αέρα με 14 τρύπες, για μέγιστη γεύση χωρίς διαρροές

Ιδανικός για squonking ( περιλαμβάνεται πιν)

Η σχεδίαση του Top Cap διευκολύνει την ρύθμιση του αέρα!

Κλείδωμα στο deck για εύκολο ξεβίδωμα

510 Σπείρωμα

drop dead rda hellvape vapexperts 2

Περιεχόμενα συσκευασίας

1 x Drop Dead RDA

2 x Επιστόμια 810 

1 x Αντάπτορας για επιστόμιο τύπου 510

1 x Διάφορα ανταλλακτικά

1 x Squonk pin

1 x Εγχειρίδιο χρήσης