0
0 Καλάθι (άδειο)
Mod Cosmo 2 2000mAh - Vaptio

Mod Cosmo 2 2000mAh - Vaptio

39,00 € με ΦΠΑ

Μετά την παγκόσμια επιτυχία του ηλεκτρονικού κιτ  Vaptio Cosmo, η Vaptio παρουσιάζει το νέο Cosmo 2. Με πρωτοφανή σχεδιασμό, εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από αλουμίνιο, διατηρεί τα στοιχεία που το καθιστούν ένα απλό και ισχυρό κιτ.

Χρώμα
Σε Απόθεμα

Mod Cosmo 2 2000mAh - Vaptio

Το πιο πρόσφατο κιτ από τον κατασκευαστή Vaptio είναι το Cosmo 2, ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο τέλειο για τις καθημερινές ανάγκες του ατμιστή, αρχαρίου ή έμπειρου. Είναι  εύκολο στη χρήση τόσο ως προς το γέμισμα όσο και ως προς τη ρύθμιση ή την αντικατάσταση της αντίστασης.

1-详情页2_01.jpg

Ο σχεδιασμός του είναι κομψός, είναι κατασκευασμένο από στιβαρό κράμα, με κομψό ανοδιωμένο φινίρισμα.

Το κιτ Cosmo 2 είναι απλό στη λειτουργία του αλλά και στη σχεδίασή του. Στο μπροστινό μέρος αυτού του ηλεκτρονικού mod, έχουμε τρία κουμπιά και μερικά πολύ διακριτικά LED που υποδεικνύουν την ισχύ που χρησιμοποιείται και το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας.

1-详情页2_03.jpg

Το κιτ Cosmo 2 λειτουργεί με μπαταρία 2000 mAh , ιδανική για μεγάλη αυτονομία. Προσφέρει τρεις επιλογές που είναι προγραμματισμένες, Χαμηλή, Μέτρια και Υψηλή. Ένα μόνο LED ανάβει για τη ρύθμιση Χαμηλή, δύο LED για Μεσαίο κ.λπ.

Η μπαταρία φτάνει μέχρι τη μέγιστη ισχύ των 25 watt . Το κιτ Cosmo 2 διαθέτει επίσης σύνδεση USB-C για γρήγορη φόρτιση της μπαταρίας σας με χωρητικότητα 5 V/1 A ανάλογα με τον φορτιστή σας. Ένα έγχρωμο LED στο κουτί υποδεικνύει το επίπεδο μπαταρίας: Κόκκινο < 30% Μπλε ≥ 30%

1-详情页2_04.jpg

 Η ρύθμιση του αέρα γίνεται με περιστροφή της δεξαμενής. Η δεξαμενή καθαρισμού Cosmo 2 είναι πλέον καλυμμένη με πλαίσιο αλουμινίου, για να μην σπάσει το πυρέξ της.

Το κιτ Cosmo 2 συνοδεύεται από δύο πηνία Cosmo για να ανακαλύψετε δύο τύπους ατμίσματος με διαφορετικές αισθήσεις. Κατασκευασμένα από πλέγμα για γρήγορη θέρμανση, τα πηνία Cosmo είναι γνωστά για την ποιότητά τους στην αναπαραγωγή γεύσης. Το κιτ Cosmo 2 είναι επίσης συμβατό με πηνία BVC Nautilus με εξαίρεση το Nautilus 2S.

1-详情页2_06.jpg

Περιεχόμενα 

1 κουτί Cosmo 2

1 Cosmo 2 Tank

1 Αντίσταση Cosmo C5 Mesh 1,0 Ω

1 Αντίσταση Cosmo C6 Mesh 0,7 Ω

1 καλώδιο USB-C

1 εγχειρίδιο χρήσης

Χαρακτηριστικά

Περιοριστική έμμεση και άμεση εισπνοή

Μέγιστη ισχύς: 25W

Αντιστάσεις: 0,7ohm και 1,0ohm

Ενσωματωμένη μπαταρία: 2000mah

Χωρητικότητα: 2ml

Διαστάσεις: 129 x 22 x 28 mm