0
0 Καλάθι (άδειο)
Lamo RTA - Koguovape

Lamo RTA - Koguovape

42,00 € με ΦΠΑ

Νέος ατμοποιητής MTL RTA από την Koguovape. Ο λόγος για τον Lamo MTL RTA. Έχει πολλά χαρακτηριστικά που θα σας κινήσουν το ενδιαφέρον. Έχει χωρητικότητα υγρού 2ml ,εχει γέμισμα από πάνω μέσω του top cap και drip tip 510.

Χρώμα
Προϊόν διαθέσιμο με διαφορετικές επιλογές

Νέος ατμοποιητής MTL RTA από την Koguovape. Ο λόγος για τον Lamo MTL RTA. Έχει πολλά χαρακτηριστικά που θα σας κινήσουν το ενδιαφέρον. Έχει γέμισμα από πάνω μέσω του top cap και drip tip 510.

10532.jpg

Χωρίζοντας τον ατμοποιητή στα δύο,έχει 2 τελείες οι οποίες πρεπει να έρθουν στην ίδια ευθεία για να χωριστεί στα 2, βλέπουμε το deck το οποίο είναι side by side post style για να παρέχει εύκολη τοποθέτηση της αντίστασης και διαθέτει επίσης ένα αποσπώμενο άκρο που βοηθάει να γίνει πιο έντονη η γεύση.

10536.jpg

Ο έλεγχος ροής του υγρού βρίσκεται στα πλάγια του deck, στις εγκοπές τοποθέτησης του βαμβακιού για να έχουμε καλύτερη τροφοδοσία. Ο έλεγχος ροής του αέρα είναι που τον κάνει ξεχωριστό και έναν πολύ καλό MTL ατμοποιητή. 

10533.jpg

Τα Pin του αέρα βρίσκονται στο κάτω μέρος της βάσης του ατμοποιητή και πιο συγκεκριμένο είναι μέσα στο δαχτυλίδι του αέρα. Έχει 4 επιλογές pin αέρα για να διαλέξουμε: 1mm-2mm-3mm και 4mm x 1.2mm(μεγάλη εγκοπή).

10535.jpg

Χαρακτηριστικά:

Γέμισμα μέσω του top cap

4 επιλογές αέρα

Two post deck

Υλικό κατασκευής: Stainless Steel

Χωριτικότητα 2ml

Ελεγχος ροής υγρού

Εύκολο στήσιμο και βαμβάκωμα

Διαστάσεις: 22mm x 37mm

Η συσκευασία περιέχει:

Lamo MTL RTA

Spare glass

Spare parts

User Manual