0
0 Καλάθι (άδειο)
Geekvape Ammit MTL RTA

Geekvape Ammit MTL RTA

28,00 € με ΦΠΑ

O Ammit MTL RTA είναι ο πρώτος τσιγαρίσιος ατμοποιητής της Geekvape, πού το σύστημα ροής αέρα μεταφέρει τον αέρα από την κορυφή προς τη βάση με αποτέλεσμα την παραγωγή αξεπέραστης γεύσης και τον μηδενισμό των διαρροών. Με 12 διαφορετικά επίπεδα, καλύπτοντας όλες τις προτιμήσεις του κάθε χρήστη. Διαθέτει άνετο deck κατασκευής μονής αντίστασης και δομή διπλού στρώματος του θαλάμου του ατμοποιητή.

Χρώμα
Χωρίς απόθεμα

Geekvape Ammit MTL RTA

Ο Ammit MTL RTA αποτελεί μία επιλογή tank ατμοποιητή της μεγάλης κατασκευάστριας εταιρείας Geekvape που προσφέρει μοναδικής αίσθησης τσιγαρίσια εισπνοή με πλούσια απόδοση γεύσης.

 geekvape ammit mtl rta

Κατασκευασμένος για να παρέχει στον χρήστη διαφορετικές επιλογές απόλαυσης μέσω της εξωτερικής ρύθμισης ροής αέρα 12 επιλογών που βρίσκεται στο πάνω μέρος του μοντέλου, ο ατμοποιητής εμφανίζει καινοτομίες στον τρόπο κυκλοφορίας του αέρα χωρίς να ταλαιπωρεί με ενοχλητικές διαρροές.

geekvape ammit mtl rta 5

Η διάμετρος του είναι στα 24mm και το συνολικό του μήκος στα 40mm.

Ευκολία χρήσης με πρακτικό deck στησίματος και αναπλήρωση από το πάνω μέρος

geekvape ammit mtl rta 2

Το πρακτικό deck στησίματος μίας μονής αντίστασης στον GeekVape Ammit MTL RDA επιτρέπει την κατασκευή αντιστάσεων με πανεύκολο τρόπο τόσο σε έμπειρους αλλά αρχάριους χρήστες.

Το περιθώριο χώρου που δίνεται κατασκευαστικά διευκολύνει τον χρήστη, ενώ τα posts στησίματος μπορούν άνετα να δεχτούν και πιο χοντρές επιλογές συρμάτων τύπου clapton. 

geekvape ammit mtl rta 3

Εξαιρετική απόδοση προσφέρει το deck του ατμοποιητή το οποίο στοχεύει από τρία σημεία την κατασκευαζόμενη αντίσταση χαρίζοντας πολύ καλή γεύση.

Τεχνικές Λεπτομέρειες

Yλικό κατασκευής: Αν. ατσάλι+ γυαλί Pyrex

Ύψος: 40χιλ.

Διάμετρος: 24χιλ.

Πάνω ρύθμιση αέρα-3D

Χωρητικότητα Δεξαμενής: 2ml

Deck μονής αντίστασης

δομή διπλού στρώματος θαλάμου για απορρόφηση θερμότητας

Σπείρωμα: 510

geekvape ammit mtl rta 4

Περιεχόμενα συσκευασίας

1 Χ Ammit MTL RTA

2 X Αντιστάσεις 1.0 ohm

1 Χ 510 επιστόμιο

1 X επιπλέον γυαλάκι 2ml 

1 X Allen κλειδί

1 X Ανταλλακτικά

1 x Eγχειρίδιο χρήσης.