0
0 Καλάθι (άδειο)
Pandora MTL ΑΤΜΟΠΟΙΗΤΗΣ RTA 22MM - Yacht Vape

Pandora MTL ΑΤΜΟΠΟΙΗΤΗΣ RTA 22MM - Yacht Vape

34,90 € με ΦΠΑ

Ο Pandora από την Yacht Vape είναι ένας RTA διαμέτρου 22mm, κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι και Ultem για τους λάτρεις της πραγματικής σφιχτής τζούρας. Διαθέτει ρύθμιση στο deck με 5 θέσεις της προσαρμόσιμης εσωτερικής οπής αέρα (1.0mm / 1.2mm / 1.4mm / 1.6mm / 1.8mm) που σε συνδυασμό με το εξωτερικό δαχτυλίδι του airflow μας δίνουν πάνω από 30 επιλογές αέρα συνολικά! 

Χρώμα
Χωρίς απόθεμα

Yachtvape Pandora MTL RTA 22mm

Ο Pandora RTA της Yachtvape είναι ένας επισκευάσιμος Tank MTL (σφιχτής τζούρας) ατμοποιητής, με διάμετρο 22mm. Δέχεται μονή αντίσταση και έχει χωρητικότητα 2ml ή 3.5ml με την επέκταση που περιέχεται!

Ο Pandora MTL RTA ξεχωρίζει για το πρωτοποριακό σύστημα αέρα, με εξωτερική και εσωτερική ρύθμιση στο deck, μέσω ενός περιστρεφόμενου σωλήνα. Η γεύση και η τζούρα που αποδίδει συναρπάζει!

Pandora MTL RTA 22mm - Yachtvape - Vape Bar

Εύκολο deck

Το deck του Pandora MTL RTA είναι εύκολο στο στήσιμο με σχεδιασμό που βοηθά στην σωστή τοποθέτηση της αντίστασης.

Ο ατμοποιητής μπορεί να δεχτεί μονή αντίσταση, η οποία ασφαλίζεται στο πλαϊνό μέρος των posts. Τα μεταλλικά κομμάτια που εξέχουν γύρω από την βίδα, κάνουν

ευκολότερο το σφίξιμο, χωρίς να πετάγεται το σύρμα.

Η πλαϊνή τοποθέτηση, εξασφαλίζει το σωστό ύψος και την εύκολη τοποθέτηση του coil ώστε να έχεις μέγιστη απόδοση χωρίς να παιδεύεσαι!

20200615174905_4d45477d.jpeg

Εξωτερικός / Eσωτερικός ρυθμιζόμενος αέρας

Ο Pandora MTL RTA προσφέρει μια πλειάδα επιλογών αέρα με 2 συστήματα ρύθμισης για μέγιστη παραμετροποίηση, ακριβώς εκεί που το θες, χωρίς να χάνει γεύση ούτε στο ελάχιστο σε οποιαδήποτε βαθμίδα!

Στο κάτω μέρος του ατμοποιητή υπάρχει το δαχτυλίδι αέρα, απ’ όπου μπορείς να ρυθμίσεις την εξωτερική εισαγωγή. Εσωτερικά του δαχτυλιδιού υπάρχουν 5 οπές διαφορετικών μεγεθών και σε συνδυασμό με τις 2 οπές του δαχτυλιδιού (μια για πιο σφιχτή ρύθμιση και μια πεπλατυσμένη για πιο αεράτη), επιτρέπεται η ακριβής ρύθμιση του αέρα, εκεί ακριβώς που τον θες!

20200615174904_3b54b0cb.jpeg

Το δεύτερο σύστημα ρύθμισης του αέρα, βρίσκεται στο εσωτερικό του ατμοποιητή, κάτω από το deck.

Η τρύπα εξόδου που είναι τοποθετημένη κάτω από την περιοχή της αντίστασης, ρυθμίζεται από το πλαϊνό μέρος μέσω μιας βίδας με τις ανάλογες ενδείξεις διαμέτρου. Γυρνώντας την, θα δεις την οπή να φεύγει και στην θέση της να μπαίνει η επόμενη, χωρίς αφαιρούμενα κομμάτια!

Yachtvape_Pandora_MTL_RTA-3-800x392.jpg

Ο Pandora RTA περιέχει στην συσκευασία του έναν σωλήνα επέκτασης, όπου μπορείς να την προσαρμόσεις στο πάνω μέρος του tank αυξάνοντας το ύψος του αλλά χαρίζοντας +1,5ml χωρητικότητα υγρού! Δηλαδή, από 2ml η επέκταση αυξάνει την χωρητικότητα στα 3.5ml.

Χαρακτηριστικά

Υλικό: Ανοξείδωτο Ατσάλι

Διάμετρος: 22mm

Ύψος: 38,9mm (2ml) 51.4mm (με 3.5ml σωλήνα επέκτασης)

Χωρητικότητα: 2ml / 3,5ml

Deck: 2 posts, μονής αντίστασης

Σύστημα ροής αέρα: διπλή ρύθμιση, εξωτερικό ρυθμιζόμενο δαχτυλίδι + ρύθμιζόμενη οπή κάτω από το deck χωρίς αφαιρούμενα μέρη

Αναπλήρωση: πάνω μέρος

Drip Tip: 510

Χρήση: MTL

Συσκευασία

1 x Pandora MTL RTA

1 x Σωλήνα επέκτασης χωρητικότητας

2 x Βαμβάκι

2 x αντιστάσεις 1,3Ω

1 x Κατσαβίδι

Διάφορα ανταλλακτικά

Οδηγίες χρήσης